Stek Po Prostu Glazurowany
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 12 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 38. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanina a. 1. oryginalny sos, stek z polędwicy wołowej, sos balsamiczny z winegretem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Po Prostu Glazurowany Schabowy Obiad, Po prostu świetny stek z grillowanymi frytkami, oraz Krewetki glazurowane miodem z azjatycką surówką i ciastem różanym-Guest Post by Simply Reem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać dressing, musztardę, sos stek i pieprz w płytkim naczyniu.
Dodaj stek; obrócić, aby równomiernie pokryć obie strony.
Odstawić 15 min. marynować, obracając się od czasu do czasu.
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieścić stek na stojaku brojlerów patelni.
Broil, 6 cali od źródła ciepła, 4 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F).
Odstawić 5 min. przed krojeniem ziarna na cienkie plasterki, aby służyć.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.