Stek Meksykański Stir-Fry

Stek Meksykański Stir-Fry
Meksykańskie stek Stir-Fry może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka papryki, fasoli pinto, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 85%, to danie jest znakomite. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Stek Meksykański Stir-Fry, oraz Mexican Fiesta Steak Stir-Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń tłuszcz z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Pokrój wołowinę z ziarnem w paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina
3
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać wołowinę, cebulę i paprykę; gotować od 4 do 5 minut, często mieszając, aż wołowina nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
WołowinaWołowina
5
Wymieszać wszystkie pozostałe składniki, rozbijając pomidory. Gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cukinia będzie miękka i mieszanina będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CukiniaCukinia

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn