Stek marynowany w limonce z sałatką ziołową

Stek z flanki marynowany limonką z sałatką ziołową może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 50g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,23 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sok z pomarańczy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajski marynowany stek i sałatka ziołowa, Stek Marynowany Pomidorowo-Ziołowy, oraz Grillowany Stek Marynowany Ziołowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić sok z limonki, sok pomarańczowy, czosnek, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek oraz sól i pieprz. W dużej plastikowej torbie nad płytkim naczyniem do pieczenia.
Dodaj stek i obrócić, aby płaszcz z obu stron. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut, następnie wyciągnąć z lodówki i pozostawić stek do temperatury pokojowej, około 10 minut.
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej temperatury.
Stek wyjąć z marynaty i doprawić obie strony solą i pieprzem. Grilluj przez 5 do 7 minut z każdej strony na średnio rzadkie.
Odstawić na 10 minut. Stek pokroić na ziarno, na cienkie plasterki.
Pęczki ziół umyć i delikatnie osuszyć ręcznikiem kuchennym.
Usuń liście z wiązek ziół i umieść w średniej misce.
Wymieszać oliwę z oliwek i sok z limonki, doprawić do smaku solą i pieprzem. Wrzuć liście z wystarczającą ilością opatrunku, aby je lekko pokryć (możesz nie potrzebować całego opatrunku). Doprawić sałatkę solą i pieprzem do smaku. Top plastry stek z sałatką ziołową i służyć.