Stek marynowany w czerwonym winie wypełniony Prosciutto, Fontiną i bazylią z redukcją Cabernet-szalotka

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Stek marynowany w czerwonym winie wypełniony Prosciutto, Fontinanem i bazylią z redukcją Cabernet-szalotka może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 745 kalorii, 41g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 6,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jeśli masz sól, szalotki, ser fontina, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek Marynowany Z Czerwonego Wina, Czerwone wino marynowane stek z flanki # grassfedmoms, oraz Stek z polędwicy z Prosciutto i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać szalotki, Wino i oliwę z oliwek w dużym naczyniu do pieczenia.
Dodaj stek i obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Stek wyjąć z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Połóż na płaskiej powierzchni, pokrój bok do góry i dopraw solą i pieprzem. Powierzchnię przykryć plasterkami prosciutto, następnie przykryć serem i warstwą liści bazylii. Zaczynając od strony skierowanej do Ciebie, mocno zwiń stek wokół nadzienia. Używając Sznurka kuchennego, zwiąż rolkę w 4 lub 5 miejscach.
Na Zewnątrz stek posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill stek na dużym ogniu, aż rumiane na całym, 8 do 10 protokół. Obróć stek 4 razy, jak gotuje. Przesuń mięso z dala od bezpośredniego ciepła i grillować przez 15 do 20 minut, lub aż termometr natychmiastowy odczyt rejestruje 125 stopni F dla średnio rzadkich.
Wyjąć z grilla i odstawić na 5 minut przed krojeniem. Pokroić na ziarno na 1/2 cala grube plastry i skropić redukcją Cabernet-szalotka.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na ruszcie grilla na dużym ogniu.
Dodać szalotki i gotować do miękkości.
Dodać wino i ziarna pieprzu, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje i zmniejsza się do 1 szklanki. Przecedzić mieszaninę do miski i doprawić solą do smaku i miodem.