Stek i szaszłyki "ostryg"
Stek i "ostrygi" szaszłyki jest bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, sos sojowy, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Steak & Oyster Pie, Stek Z Grilla W Sosie Ostrygowo-Imbirowym, oraz Szaszłyki Do Steków Z Polędwicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć około 20 krótko (2 do 3 w.) drewniane szaszłyki lub wykałaczki w wodzie 20 minut.
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550).
Wszystkie składniki wymieszać w średniej misce.
Nawlecz kawałek steku, szalotkę i grzyb na każdy szaszłyk. Grilluj, często obracając, aż mięso będzie średnio rzadkie, około 6 minut.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.