Stek Hamburger Ze Słodkim Sosem Cebulowo-Grzybowym

Stek Hamburger Ze Słodkim Sosem Cebulowo-Grzybowym
Stek Hamburger ze słodkim sosem cebulowo-grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 28g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brown gravy mix, olej roślinny, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek Hamburger z pieczarkami i sosem cebulowym, Stek Hamburger z kremowym sosem cebulowym, oraz Stek Salisbury z pieczarkami i sosem cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces kromki chleba w robocie kuchennym 10 sekund lub do drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Bułkę tartą umieścić w misce do miksowania, dodać zmieloną okrągłą masę i kolejne 4 składniki. Delikatnie połącz, aż do wymieszania, używając rąk. Kształt na 4 (4-calowe) paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ground RoundGround Round
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Ubij razem brązowy sos mix i 1 1/2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy SosBrązowy Sos
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Gotować paszteciki w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 minut z każdej strony lub tylko do rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Usuń paszteciki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj grzyby i cebulę na patelni, i smażyć 6 protokół lub do miękkości. Wymieszać z przygotowanym sosem i doprowadzić do lekkiego wrzenia. Powrót paszteciki na patelni, i sos łyżka nad każdym patty. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Uwaga:aby wykonać krok 1 zgodnie z zaleceniami. Owiń każdą patty indywidualnie w folię i umieść w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Zamrażać do 3 miesięcy. Rozmrozić mrożone paszteciki w lodówce 8 godzin; postępować zgodnie z etapami 2 i
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn