Stek Hamburger Ze Słodkim Sosem Cebulowo-Grzybowym

Stek Hamburger ze słodkim sosem cebulowo-grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 28g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brown gravy mix, olej roślinny, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek Hamburger z pieczarkami i sosem cebulowym, Stek Hamburger z kremowym sosem cebulowym, oraz Stek Salisbury z pieczarkami i sosem cebulowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces kromki chleba w robocie kuchennym 10 sekund lub do drobno posiekane.
Bułkę tartą umieścić w misce do miksowania, dodać zmieloną okrągłą masę i kolejne 4 składniki. Delikatnie połącz, aż do wymieszania, używając rąk. Kształt na 4 (4-calowe) paszteciki.
Ubij razem brązowy sos mix i 1 1/2 szklanki wody.
Gotować paszteciki w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 minut z każdej strony lub tylko do rumiane.
Usuń paszteciki z patelni.
Dodaj grzyby i cebulę na patelni, i smażyć 6 protokół lub do miękkości. Wymieszać z przygotowanym sosem i doprowadzić do lekkiego wrzenia. Powrót paszteciki na patelni, i sos łyżka nad każdym patty. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut.
Uwaga:aby wykonać krok 1 zgodnie z zaleceniami. Owiń każdą patty indywidualnie w folię i umieść w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Zamrażać do 3 miesięcy. Rozmrozić mrożone paszteciki w lodówce 8 godzin; postępować zgodnie z etapami 2 i