Stek Hamburger Ze Słodkim Sosem Cebulowo-Grzybowym

Stek Hamburger Ze Słodkim Sosem Cebulowo-Grzybowym
Stek Hamburger ze słodkim sosem cebulowo-grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 28g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brown gravy mix, olej roślinny, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek Hamburger z pieczarkami i sosem cebulowym, Stek Hamburger z kremowym sosem cebulowym, oraz Stek Salisbury z pieczarkami i sosem cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces kromki chleba w robocie kuchennym 10 sekund lub do drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Bułkę tartą umieścić w misce do miksowania, dodać zmieloną okrągłą masę i kolejne 4 składniki. Delikatnie połącz, aż do wymieszania, używając rąk. Kształt na 4 (4-calowe) paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ground RoundGround Round
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Ubij razem brązowy sos mix i 1 1/2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy SosBrązowy Sos
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Gotować paszteciki w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 minut z każdej strony lub tylko do rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Usuń paszteciki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj grzyby i cebulę na patelni, i smażyć 6 protokół lub do miękkości. Wymieszać z przygotowanym sosem i doprowadzić do lekkiego wrzenia. Powrót paszteciki na patelni, i sos łyżka nad każdym patty. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Uwaga:aby wykonać krok 1 zgodnie z zaleceniami. Owiń każdą patty indywidualnie w folię i umieść w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Zamrażać do 3 miesięcy. Rozmrozić mrożone paszteciki w lodówce 8 godzin; postępować zgodnie z etapami 2 i
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn