Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Flank stek z Czarnej Fasoli Salsan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 426 kalorii, 49g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka papryki, Serrano chile, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron ze stekiem Flank, Bok Choy i sosem z Czarnej Fasoli, Hot Flank stek Sałatka z Chinese Black Bean Dressing, oraz Sałatka z grillowanej kukurydzy i Czarnej Fasoli Z Mesquite Flank Steak.
Instrukcje
1
Wymieszać sos i połowę soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
2
Wlać mięso w płytkim naczyniu; obrócić, aby pokryć obie strony każdego steku. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
W międzyczasie wymieszaj pozostały sok z limonki i sos barbecue W średniej misce. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 Truskawka Bez łuski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Usunąć mięso z marynaty; wyrzucić marynatę. Grillowany stek 17 do 21 min. lub do średniej doneness (160F), obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Przenieś do deski do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
7
Odstawić 5 min.
8
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.