Stek Flank Faszerowany Serem

Stek z flanki nadziewany serem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 1008 kalorii, 59G białka, oraz 61 g tłuszczu. Na $4.6 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz stek z flanki, tortille z mąki, vinaigrette i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Stek Flank Faszerowany Serem, Stek nadziewany pieczarkami i serem Feta, oraz Stek Nadziewany Serem Pleśniowym I Szpinakiem Z Kremowym Ho.
Instrukcje
Pokrój kieszeń poziomo w steku, cięcia w ciągu 1/2 cala, ale nie przez przeciwną stronę i końce.
Wymieszać razem vinaigrette i kminek w płytkim naczyniu lub ciężkich zip-top plastikowej torbie; dodać stek. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 3 godziny, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieścić plastry sera w kieszeni stek. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Stek z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
7 do 10 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Odstawić 5 minut; usunąć drewniane kilofy i pokroić po przekątnej w cienkie plasterki.
Tortille z mąki grillowej, bez pokrywy grilla, 1 do 2 minut z każdej strony lub do ogrzania.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.