Stek Firmowy Z Masłem Bearnaise

Stek Firmowy Z Masłem Bearnaise
Firmowy stek z masłem Bearnaise jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na 5,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jeśli masz liście estragonu, masło, steki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany stek z flanki i szparagi z masłem Béarnaise, Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), oraz Pan-Seared Rib-Eye Steak With Béarnaise dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn