Steakhouse Sałatka klinowa z czarnymi Flatiron 'grzankami'
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Stekowa Sałatka klinowa z Poczerniałymi grzankami Flatironowymi może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo popękany pieprz, maślankę, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Klasyczna sałatka klinowa z czarnymi grzankami Flatiron i serem pleśniowym, Sałatka Steakhouse, oraz Sałatka Steakhouse Rib-Eye.
Instrukcje
Stek pokroić w 1-calową kostkę. Odstawić w temperaturze pokojowej.
Umieścić mieszaninę przypraw w płytkiej misce. Posmarować kostki steku w mieszaninie. Odstawić w jednej warstwie.
Umieść dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżki oleju i niech się dość gorąco, prawie palenia. Gdy olej na patelni jest gorący (powinien mienić) dodaj kilka kawałków steku do patelni. Nie tłocz ich, pracuj partiami. Szybko czernić mięso ze wszystkich stron, często obracając. Gotować każdy z nich około 2 minut w sumie średnio rzadkie. Przenieś je do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć, gdy zakończą. Kontynuuj gotowanie mięsa partiami, aż wszystko będzie czernione. Podczas procesu należy odświeżyć olej raz lub dwa razy.
Niech ponownie się rozgrzeje, zanim przejdziemy dalej.Złożyć sałatkę: obrać kilka zewnętrznych warstw z dala od głowy sałaty lodowej. Należy pozostawić zwartą, zwartą kulę o średnicy około 7 cali. Zlokalizuj koniec łodygi i przeciąć go, tworząc 4 równe kliny.
Umieść każdy klin na talerzu.
Przy każdym klinie umieścić kilka poczerniałych grzanek flatironowych, a następnie podzielić pomidory, cebulę i rzodkiewki między każdą płytką.
Sałatki skropić kilkoma łyżkami sosu.
Dekoruj pozostałym serem pleśniowym i szczypiorkiem. Doprawić więcej czarnego pieprzu, jeśli chcesz.Jak to: jak Ładowanie...
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.
![La Jota Howell Mountain Merlot]()
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.