Steak Au Poivre

Stek Au poivre może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 667 kalorii. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Mieszanka pieprzu, steki, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steak Au Poivre: Stek Pieprzowy Z Sosem Brandy, Steak au poivre, oraz Steak Au Poivre.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 218° (220C). Mięso bardzo lekko zwilżyć olejem, a następnie zagrzebać każdy ze steków w pokruszonych ziarnach pieprzu, aby dokładnie obtrzeć. Nie wstydź się pieprzu.
Podgrzać pozostały olej na patelni na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj 2 uncje (56 g) masła.
Umieść steki na patelni i brązowy ze wszystkich stron, o 5 minut na stronie.
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj do pożądanej doneness, około 5 do 7 minut na rzadkie, 10 minut na średnio rzadkie i tak dalej.
Wyjmij patelnię z piekarnika i usuń steki z patelni, aby odpocząć. Mówiłem ci już, żebyś zawsze odpoczywał po ugotowaniu? Już ci mówiłem.
Powrót patelnię do stovetop i ostrożnie wymieszać w koniaku. Tak samo zabawne, jak tworzenie kolumny płomienia, jak dodawanie łatwopalnego materiału do niesamowicie gorącej patelni, nie jest to naprawdę pożądane lub konieczne, szczególnie w domowej kuchni. Chyba, że jesteś piromaniakiem, polecam ostrożnie dodać koniak do jeszcze gorącej patelni z płomienia, mieszając i skrobając drewnianą łyżką, aby uzyskać każdy skrawek, każdy pieprz, każda plotka o Smaku trzymająca się dna patelni. Teraz umieść patelnię ponownie na płomieniu i ugotuj ją trochę, o około połowę. Wymieszać bulion cielęcy (i demi-glace) i zmniejszyć na średnim ogniu, aż będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki.
Pozostałe masło ubić i doprawić solą i pieprzem.
Podawać od razu z frytkami lub smażonymi ziemniakami.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;