Stay - Fresh Butterscotch Bars
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Stay-Fresh Butterscotch bary spróbować. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 114 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, pekan, skąpe łyżeczki soli koszernej - użyj połowy, jeśli używasz masła, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batony Butterscotch, Batony Butterscotch, oraz Batony Butterscotch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż 8-calową kwadratową metalową patelnię z folią aluminiową. Nasmaruj folię i odstaw patelnię na bok.Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać lub wymieszać; odstawić.Masło rozpuścić na średnim ogniu w małym rondlu. Gotować, aż zacznie brązowieć, następnie zdjąć z ognia i przenieść do średniej wielkości miski do mieszania.
Dodaj brązowy cukier, glukozę i ekstrakt z wanilii. Bij ręcznym mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do połączenia.
Dodaj jajko i beat na dużej prędkości przez około 3 minut lub aż jajko jest w pełni włączone i ciasto jest jaśniejsze w kolorze i teksturze. Ręcznie wymieszać mieszankę mąki i orzechów;
Rozprowadzić na przygotowanej patelni (wilgotne opuszki palców pomagają).
Piec przez 30 minut, aż góra będzie jędrna. Cool on wire rack.