Staroświeckie Krążki Cebulowe
Staroświeckie krążki cebulowe to bezmleczne przepis z 3 porcjami. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 11g białka, oraz 35 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, bułkę tartą, przyprawioną sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Spróbuj Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe, Jak Spiralizować cebulę i zdrową cebulę"pierścienie", oraz Krążki Cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w frytkownicy do 365 stopni F (185 stopni C).
Oddzielić plastry cebuli na pierścienie i odstawić. W małej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dip plastry cebuli do mieszaniny mąki, aż wszystkie są powlekane; odstawić.
Jajko i mleko ubić widelcem do mieszanki mąki. Zanurz mąkę w cieście, aby pokryć ciasto, a następnie umieść na stojaku z drutu, aby spuścić, aż ciasto przestanie kapać. Stojak z drutu może być umieszczony na arkuszu folii aluminiowej dla łatwiejszego czyszczenia.
Rozłóż okruchy chleba na talerzu lub płytkim naczyniu.
Umieść pierścienie po kolei w okruchach i zgarnij okruchy na pierścieniu, aby je pokryć. Daj mu twardy kran, jak usunąć go z okruchów. Powłoka powinna bardzo dobrze przylegać. Powtórz z pozostałymi pierścieniami.
Smażyć pierścienie kilka na raz przez 2 do 3 minut, lub do złotego koloru.
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć. Doprawić solą przyprawową i podawać.