Staromodny tort śliwkowy jest Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Na 11,68 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 67g białka, 289g tłuszczu, oraz w sumie 5310 kalorii. 102 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sody oczyszczonej, cukru, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tort Śliwkowy, Ciasto Budyniowe Z Rumem Śliwkowym, oraz Tort Ze Śliwkami Bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka Bundt lub rurka patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, sodę, sól, ziele angielskie, cynamon i gałkę muszkatołową. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier Ryżowy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
W dużej misce, połączyć olej, jajka i 1 1/2 szklanki cukru. Pokonać 2 minuty przy średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodać mieszankę mąki, na przemian z 1 szklanką maślanki, zaczynając i kończąc na suchych składnikach. beat dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać ze śliwkami, orzechami pekan i 1 1/4 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe Necco
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
śliwki
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5
Wlać do natłuszczonej i mąki bundt lub rurki i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub aż wykałaczka wyjdzie czysta po włożeniu do środka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zrób duże, głębokie otwory w gorącym cieście i wlej polewę w otworach i na wierzchu ciasta trochę na raz, dając czas na zanurzenie.
7
Do polewy: w rondlu, na średnim ogniu, gotować masło, 3/4 szklanki maślanki, syrop kukurydziany i 1 1/2 szklanki cukru, aż cukier i masło stopią się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Zdjąć z ognia i dodać 2 łyżeczki wanilii i wymieszać.