Squash z pomidorem i serem Feta
Squash z pomidorem i serem Feta może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, jajka, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 77 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Spaghetti Squash z serem Feta i pieczoną papryką, Sałatka z dyni z żurawiną, orzechami włoskimi i serem Feta, oraz Sałatka ogórkowo-pomidorowa z serem Feta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
W koszu parowca nad wrzącą wodą, parować squash 10 minut, lub do miękkości.
Zdjąć z ognia i rozgnieść widelcem.
W średniej misce wymieszaj jajka i śmietanę.
Wymieszać w squasha, 3/4 zielonej cebuli, zielona papryka, suchy farsz mix, i parmezan. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego. Nacisnąć gałązkę rozmarynu na środek mieszanki. Top z serem feta, plastrami pomidorów i pozostałą zieloną cebulą. Doprawić pieprzem.
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane. Przed podaniem należy wyrzucić gałązkę rozmarynu.