Polewa Pralinowa

Polewa Pralinowa
Pralinki polewa może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Pralinki Do Lodów, Sernik dyniowy z polewą Pralinową z orzechów pekan, oraz Sernik cioci Peggy z polewą Pralinową.

Instrukcje

1
Roztopić masło w ciężkim rondlu na małym ogniu; wymieszać z brązowym cukrem, pekanami i gałką muszkatołową. Stale mieszaj i doprowadzaj polewę do wrzenia; pozwól gotować na wolnym ogniu, aż polewa lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Aby użyć jako ciasto polewa, łyżka polewa na ciasto i dusić aż do polewy pęcherzyków; uważnie obserwować, aby uniknąć spalania.
4
Niech ciasto ostygnie przed podaniem.
5
Aby użyć jako polewa do lodów, wystarczy łyżka ciepłej lub schłodzonej polewy na lodach i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa LodowaPolewa Lodowa
LodyLody

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn