Squash Pickle Medley

Squash Pickle Medley
Squash Pickle Medley to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 250 i kosztuje 4 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Jeśli masz squash, cebula, kostki lodu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Squash Medley, Squash Medley, oraz Squash Medley.

Instrukcje

1
Umyć cukinię i żółty squash, i przyciąć łodygi i kwiat kończy; pokroić squash w poprzek na 1/4-calowe plastry. Wrzucić squash i cebulę z solą w bardzo dużej misce. Warzywa przykryć kostkami lodu. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki.
3
Podczas gdy słoiki gotują się, odcedzić warzywa, ale nie spłukiwać, odrzucając solankę i nie rozpuszczony lód. Powrót odsączone warzywa do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ocet i kolejne 4 składniki połącz w średnim rondlu ze stali nierdzewnej. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Zapakuj mieszankę squasha i cebuli szczelnie do gorących słoików, pozostawiając 1/2-calową przestrzeń na głowę. Przykryj warzywa gorącym płynem do wytrawiania, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę. Słoiki uszczelniające i procesowe, przetwarzanie 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa się nie rusza, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn