Squash and Bean Saute
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Squash i fasoli Saute spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Mieszanka soli, pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lato Squash i fasola Sauté, Summer Squash & White Bean Sauté, oraz Squash Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, podsmażyć cebulę, czosnek i przyprawy w oleju, aż cebula będzie miękka.
Dodać fasolę, Kabaczek i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub aż po prostu przetargu.
Dodać pomidory i pietruszkę; przykryć i dusić 5 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie.
Podawać z łyżką szczelinową.