Squash and Apple Bisque
Squash and Apple Bisque to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 139 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jeśli masz mus jabłkowy, śmietana, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Squash and Apple Bisque, Biszkopt Z Dyni, oraz Squash i zupa z soczewicy.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kwaśnej śmietany w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na niskim ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin (lub wysokie ustawienie ciepła 3 do 5 godzin) lub do squash jest tender.
Umieść jedną trzecią do jednej połowy mieszanki na raz w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na dużej prędkości, aż będzie gładka. Powrót mieszaniny do kuchenki.
Wymieszać z kwaśną śmietaną. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 15 minut lub tylko do zupy jest gorąca; wymieszać.
Każdą porcję udekorować odrobiną kwaśnej śmietany.