Squash & Coconut curry

Jeśli u pacjenta występuje około 30 minut do spędzenia w kuchni, Squash & coconut curry może być wybitny bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz pastę curry z Madrasu, dynię butternut, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 482 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Dynia Maślana Kokosowe Curry, Dynia Maślana I Curry Kokosowe, oraz Nerkowca, kokos i Squash Curry.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię lub wok, zalać pastą curry i smażyć przez 1 min.
Dodać Kabaczek i czerwoną paprykę, a następnie wrzucić dobrze w pastę.
Wlać mleko kokosowe z 200 ml wody i doprowadzić do duszenia. Gotować przez 15-20 minut lub aż dyni jest bardzo delikatny i sos zgęstniał. Doprawić do smaku, następnie podawać z posiekaną kolendrą i chlebem naan lub ryżem.