Squambo to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 326 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką paprykę, sól, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotować 3 szklanki wody. Wymieszać w 2 szklanki ryżu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzać olej w innym dużym rondlu na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszać z marchewką, czerwoną i zieloną papryką i bazylią; gotować przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Wymieszać skrobię kukurydzianą i 1/4 szklanki wody; wlać do rondla. Doprawić solą do smaku. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Podawać gulasz na ryżu, a na wierzch posypać serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Groszek Goya®
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych