Spódnica Steak Fajitas z grillowaną kapustą i szalotki

Spódnica Steak Fajitas z grillowaną kapustą i szalotki jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 403 kalorie, 29g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ciepłe tortille z mąki, salsę chile, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Spódnica Steak Fajitas z grillowaną kapustą i szalotki, Spódnica Steak Fajitas z grillowaną kapustą i szalotki, oraz Grillowana Spódnica Steak Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier czosnek, sok z limonki, olej, papryka, kolendra, kminek, sól, i cebula w proszku w ablender, aż będzie gładka.
Przelej marynatę do plastikowej torebki do wielokrotnego zamykania i dodaj stek. Sealbag i obrócić do płaszcza; schłodzić co najmniej 4 godziny.
DO AHEAD: stek można marynować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Przygotować grill na średnim ogniu. (Alternatywnie, patelnia grillowa heata na średnim ogniu.)
Drizzlecabbage, biała cebula i szalotki z 4tablespons oleju; doprawić solą i pieprzem. Grilluj, obracając od czasu do czasu, aż warzywa zostaną wysuszone i zmiękną, około 4 minut na kalorie, 10-12 minut na kapustę i inne warzywa.
Kapustę rdzeń i pokroić w bite-sizepieces wraz z szalotki i cebuli. Wrzucić warzywa w dużej misce zczerwona cebula, sok z limonki, kolendra i pozostające2 łyżki oleju; doprawić solą i pieprzem.
Stek wyjąć z marynaty, zeskrobać nadmiar; doprawić solą i pieprzem.Stek z grilla do średnio rzadkiego, około 3 minut na stronę.
Przenieś na deskę do krojenia i pozwól odpocząć 5-10 minut przed krojeniem.
Podawać stek z warzywami, tortille, i suszone Salsa Chile.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.