Spróbuj, spodoba ci się Kraut Casserole

Spróbuj, spodoba ci się Kraut Casserole
Spróbuj, spodoba ci się Kraut zapiekanka jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. 8 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brązowy cukier, kminek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Makaron i Kraut, Kraut Pleaser, oraz Kotlety ' N ' Kraut dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Żeberka doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Żeberka gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj wino (jeśli używasz), wodę, kminek i brązowy cukier; wymieszaj, aby rozpuścić cukier. Wymieszać z odsączoną kiszoną kapustą, jabłkiem i marchewką i przełożyć do dużego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
5
Piec, pod przykryciem, w nagrzanym piekarniku przez 2 i pół godziny, dodając wodę w razie potrzeby, aby zapobiec wyschnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn