Spruced-up Zatarain ' s ® Jambalaya
Spruced-up Zatarain ' s ® Jambalaya może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 631 kalorii, 36g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, mieszankę jambalaya i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Spaghetti Posypane, Kiełki, oraz Szpachlowanie Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę i cebulę w gorącym oleju, aż kiełbasa i cebula są rumiane, 7 do 10 protokół.
Wlać wodę, jambalaya mix, i pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile do garnka; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć garnek, i gotować na wolnym ogniu, aż woda jest w większości wchłaniane i ryż jest miękka, o 25 protokół.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Terras Gaudan O Rosal Albarino mieszanka z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Terras Gauda O Rosal Albarino Blend]()
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Zielonkawo-żółty kolor, to wino ma hojny nos dojrzałej brzoskwini, skórki pomarańczowej, białego kwiatu i pieczonego jabłka; usta są okrągłe z nutami mineralności i miodu. Kończy się ostry i czysty, odsłaniając jego oszałamiającą strukturę i równowagę kwasowości.