Springfield Style Nerkowca Kurczak I
Need a dairy free main course? Springfield stylu kurczaka nerkowca mogę być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.58 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, jajka, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Springfield MO Nerkowca Sos Z Kurczaka, Sałatka azjatycka z sosem nerkowca i ciasteczka masło nerkowca, oraz Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić piersi kurczaka na kawałki 1 cal. W płytkim naczyniu lub misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i 1 łyżkę skrobi kukurydzianej. W innym naczyniu lub misce ubić jajka. Kawałki kurczaka zanurzyć w mieszaninie mąki, następnie jajka, a następnie ponownie mieszaninę mąki.
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych na dużej patelni i głęboko smażyć kurczaka w gorącym oleju przez 3 do 4 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
W międzyczasie (podczas smażenia kurczaka) podgrzać bulion do zagotowania w średnim rondlu.
Dodaj sos ostrygowy, cukier, sos sojowy i biały pieprz.
Pozostałe 4 łyżki skrobi kukurydzianej wymieszać z niewielką ilością zimnej wody w filiżance. Mieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej powoli do mieszaniny bulionu zagęścić, a następnie gotować przez kolejne 5 minut na średnim ogniu.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Podgrzać orzechy nerkowca i posiekaną zieloną cebulę w rozgrzanym piekarniku przez około 5 minut.
Polać sosem smażonego kurczaka i top z nerkowców i zielonej cebuli.
Podawać z sosem sojowym do smaku na łóżku smażonego ryżu, w razie potrzeby.