Spring Cream Cheese Spread

Spring Cream Cheese Spread
Spring Cream Cheese Spread to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w ok. 2 godziny i 5 minut. Jeśli masz płatki nagietka, płatki bzu, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Serek Z Szynką, Pikantny dip z serem śmietankowym (lub pastą), oraz Far East Cream Cheese Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, miód, skórkę cytrynową, płatki róży,płatki bzu i płatki nagietka. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed podaniem do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn