Spis treści

Spis treści
Dom może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 28g białka, oraz 56 g tłuszczu. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz oregano, quinoa, 3długie bakłażany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić bakłażana wzdłuż tylko nieco cieńsze niż 1/4". Użyłam francuskiej mandoliny, ale można to zrobić ostrym nożem. Rzuć końcówki. Powinieneś mieć 12 jednolitych plastrów. Użyj pędzla do ciasta lub innego narzędzia, aby pokryć obie strony dużą dawką oliwy z oliwek.Umieść stojak piekarnik do górnej pozycji i smażyć bakłażana na kilka minut z jednej strony, aż powierzchnia jest ładny i brązowy. Jeśli twój piekarnik jest opóźniony jak mój, prawdopodobnie będziesz musiał to zrobić w kilku partiach, aby równomiernie je przyrumienić. Jeśli nie masz jeszcze trochę pieczonej czerwonej papryki siedzącej w lodówce, jest to również idealny czas na grillowanie niektórych do nadzienia.Podczas gdy bakłażan jest w piekarniku można dostać SOS zaczął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
MandolinaMandolina
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podsmaż cebulę, czosnek i oregano w oliwie z oliwek, aż pachnące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodajemy pomidory, sól i pieprz gotując na wolnym ogniu przez około 15 minut, aż lekko się zmniejszy, ładnie i gęsto.Do nadzienia wystarczy wrzucić wszystkie składniki do miski i wymieszać, aby połączyć. Feta jest zwykle dość słona, więc prawdopodobnie nie trzeba dodawać soli. Mojej fety trochę brakowało w dziale solnym, więc dodałem szczyptę. Moja feta była również dość miękka, więc nie musiałem używać jajka do wiązania, ale jeśli nadzienie jest zbyt kruche, dodaj jajko w tym momencie.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Aby zrobić roladki, wystarczy upuścić około łyżki nadzienia na kawałek bakłażana i zwinąć. Użyłem szklanego pyrexu 8 "x8", więc miałem 3 rzędy po 4 na patelni. Roladki przykrywamy sosem pomidorowym, a następnie przykrywamy plasterkami świeżej mozarelli. I posypane papryką na wierzchu sera na trochę koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec przez 30-45 minut, aż sos będzie ładny i bąbelkowy, a ser rumiany trochę na wierzchu. Jeśli ser potrzebuje więcej brązowienia można włączyć piekarnik do pieczenia na kilka minut, aby zakończyć go.Podałam to z miętową szyfonadą na wierzchu i sałatką baby mizuna ubraną z cytrynowo-miętowym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
MizunaMizuna
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia46
Magazyn