Spis treści

Spis treści
Dom jest bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 5G białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.47 za porcję. Jeśli masz halibuta, pomidorki koktajlowe, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu.

Instrukcje

1
Dzień przed planowanym przygotowaniem, włóż całe ziemniaki do garnka na tyle dużego, aby pomieścić wszystkie 4 i przykryj wodą. Obficie posolić wodę, a następnie dodać około 2 łyżki herbaty earl grey. Doprowadzić do wrzenia i sprawdzić kolor wody, powinien być ciemnobrązowy kolor, jeśli nie jest dodać więcej herbaty. Zmniejsz ogień, aby utrzymać delikatne gotować na wolnym ogniu, a następnie gotuj, aż po prostu przejdziesz widelec do środka ziemniaka. Wyłączyć ogień i pozwolić ziemniakom ostygnąć w cieczy, a następnie schłodzić w lodówce overnight.To start panzanella, wrzucić kostki chleba w 1 łyżkę oliwy z oliwek i trochę czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozprowadzić na blasze do pieczenia w jednej warstwie i włożyć do piekarnika 300 stopni, aż kostki będą złocisto-brązowe i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. W średniej misce, dodać posiekane earl grey ziemniaki, pomidor, kukurydza, i mitsuba.Do dressingu, ubić wszystkie składniki razem. Wasabi zaczyna tracić swoją moc, gdy tylko jest starte, więc upewnij się, że szybko zanurzysz go w oleju i soku yuzu.W przypadku halibuta zacznij podgrzewać żeliwną patelnię na średnim ogniu, podczas gdy przygotowujesz ryby, więc robi się bardzo gorąco. Przetrzyj wszystkie boki filetów ręcznikami papierowymi, aby usunąć jak najwięcej wilgoci. Ważne jest, aby uzyskać jak najbardziej suchy, aby uzyskać chrupkość Na Zewnątrz. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj 2 łyżki oleju o wysokiej temperaturze dymu do patelni, a następnie posyp tylko skórkę halibuta solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Sok YuzuSok Yuzu
Earl GreyEarl Grey
HalibutHalibut
MitsubaMitsuba
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
WasabiWasabi
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Umieścić filety skórki w dół do patelni i smażyć bez przeszkód, aż będzie nieprzezroczysty w połowie drogi do filetów i łatwo zejść z patelni. Użyj ręczników papierowych, aby ostrożnie wysuszyć powierzchnię halibuta bez skóry (bądź ostrożny, olej będzie się rozpylał), a następnie sól i pieprz po tej stronie. Odwrócić halibuta i dalej smażyć, aż będzie złoty z boku ciała i gotowane przez (o połowę mniej czasu, niż gotowane na stronie skóry).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
HalibutHalibut
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieś filety na talerz, gdy skończysz panzanella.To zakończyć panzanella, dodać kostki chleba i dressing do miski warzyw i wrzucić do pokrycia wszystko z dressingiem. Połóż warstwę panzanelli na talerzu, a następnie polej filetem z halibuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia44
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn