Spis treści
Dom jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.78 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki, sól, sok z imbiru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Imbirowe Maejakgwa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu.
Instrukcje
W misce, wrzucić kapustę Napa, marchew, kolendry i szalotki razem połączyć, a następnie przykryć zimną wodą.
Niech warzywa chrupiące podczas przygotowywania reszty sałatki.
Umieścić plastry migdałów na małej blasze do pieczenia i tosty w temperaturze 350 stopni F (180 C), aż złoty kolor będzie brązowy. W ciągu kilku sekund przejdą z prawej do spalonej, więc uważnie obserwujcie ich postępy.
Migdały przełożyć do małej miseczki.
Ułóż owijki wonton na płaskiej powierzchni i użyj pędzla do ciasta, aby obficie umyć jedną powierzchnię oliwą z oliwek. Użyj ostrego noża, aby pokroić je na paski 1/4 cala i daj każdemu paskowi skręcić przed umieszczeniem ich na blasze do pieczenia i pieczenia, aż wontons będą złote i crunchy.In średni garnek z pokrywką, przynieś 8 szklanek wody i 2 łyżki soli do toczącego się wrzenia.
Do garnka dodaj kurczaka, przykryj pokrywką, a następnie wyłącz ogień. Kłusować, aż kurczak odczyta wewnętrzną temperaturę 160 stopni F (około 10 minut). Czas potrzebny na gotowanie zależy od wielkości kurczaka.Podczas gotowania kurczaka przygotuj miskę z lodowatą wodą.Kiedy kurczak jest gotowy, odcedzić go i dodać kurczaka do wody z lodem, aby zatrzymać gotowanie. Gdy kurczak jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, rozdrobnij go i ustaw aside.In mała miska, ubić razem sok pomarańczowy, olej roślinny, ocet ryżowy, sos hoisin, sos sojowy, olej sezamowy, sok imbirowy, sól, musztarda i biały pieprz do emulgacji.
Odcedzić warzywa sałatkowe i uruchomić je przez przędzarkę do sałatek, klepiąc pozostałą wodę ręcznikami papierowymi.
Dodaj zielenie do suchej miski.Wrzucić sałatkę z sezamem i 2 / 3rds dressingu, a następnie umieścić go w misce lub półmisku.Top z migdałami, kurczak, Pieczone wonton owijki i wlać pozostały dressing na wierzchu. Sałatka musi być podana, jak tylko jest ubrana.