Spis treści

Spis treści
Dom może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 467 kalorii, 26g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Jeśli masz ser mozzarella), mleko, ser gruyere) i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj oliwę z oliwek do dużego garnka wraz z cebulą, czosnkiem i marchewką. Przykryć pokrywką i gotować na średnim małym ogniu, aż cebula będzie miękka i przezroczysta. Wilgoć uwalniana przez warzywa powinna zapobiegać ich spalaniu, ale jeśli zaczną się palić, zmniejsz ogień i dodaj trochę wody.Po ugotowaniu cebuli zdejmij pokrywkę i podgrzej ogień, sauting, aż mieszanina będzie 1/3 oryginalnej objętości i zacznie karmelizować.Popchnąć warzywa na boki patelni, podgrzać do średniej wysokości i dodać mieloną wołowinę i wieprzowinę. Użyj szpatułki, aby rozbić grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj mleko i zagotuj, kontynuując rozbicie grudek, aż wołowina zostanie ugotowana i nie ma już płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Dodaj wino i gotuj, aż większość płynu odparuje i nie ma zapachu alkoholu.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj pomidory, używając rąk, aby zmiażdżyć je na małe kawałki, a następnie dodaj pastę pomidorową, sól, oregano i czarny pieprz.Suszone shiitake wrzuć do garnka mikroplanem (suszony grzyb można też włożyć do młynka do przypraw i sproszkować).Dusić sos na średnim małym ogniu, aż będzie gęsty (30-40 minut).Obficie posolić duży garnek wody i dodać łyżeczkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie gotować makaron 3 minuty mniej niż to, co mówią wskazówki opakowania. Mój makaron powiedział 9 minut, więc gotowałem go dla
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Umieść stojak piekarnika w górnej pozycji i rozgrzej do 350 stopni F (180 C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Umieść mozzarellę i Gruyere w misce i wrzucić do dystrybucji evenly.To narysuj lasagane, połóż warstwę sosu, która jest wystarczająco gruba, aby pokryć dno naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
GruyereGruyere
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Posypać serem.Przykryć parzonym makaronem, krojąc makaron w razie potrzeby, aby wypełnić przestrzenie. Powtórz tak, że masz 3 warstwy makaronu.Gdy masz 3 warstwy makaronu, Zakończ przez rozłożenie pozostałego sosu mięsnego na ostatniej warstwie makaronu. Przykryć wystarczającą ilością sera, aby nie widać sosu pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Umieścić lasagne na blasze do pieczenia złapać wszelkie wycieki, a następnie umieścić go w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Piec, aż sos jest gorący i bąbelkowy, a ser rumiany na wierzchu. Jeśli sos był bulgotanie na chwilę i ser nie staje się brązowy, podkręcić ciepło do 450 stopni F (230 C), aby zakończyć go.Po zakończeniu lasagne wyjmij ją z piekarnika, udekoruj mieloną natką pietruszki i pozostaw na 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn