Spiced Ruby and Emerald Indian Pepper Relish-Chutney
Spiced Ruby and Emerald Indian Pepper Relish-Chutney jest wegańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.91 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jeśli masz gotowanie jabłko, mielone ziele angielskie, nasiona gorczycy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Ruby Pom & Emerald Lime Upside Down, Przyprawa Śliwkowa lub Chutney, oraz Indyjskie przyprawy z kurczaka i Chutney dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest winnice Illahe i Winnica Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner]()
Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner
Aromaty zielonego jabłka i ogórka w stylu meksykańskim (nuty chili i limonki) z podniebieniem dżemu z mniszka lekarskiego, mokrego kamienia, kwiatu gruszy, kiwi i lucerny.Nasza fermentacja w beczkach akacjowych nadaje teksturowanemu odczuciu w ustach tego wina, które jest akcentowane klasycznym wykończeniem z białego pieprzu grüner.