Speedy Steak Stir-Fry

Speedy Steak Stir-Fry
Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 82 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać olej, cebula, ryż, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać salsę, sos do steków i cukier; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
CukierCukier
2
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać mięso; gotować od 3 do 4 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Dodać warzywa; gotować 3 min. albo aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
5
Wymieszać mieszaninę salsy; dusić na średnim i małym ogniu 2 min. Wierzch z orzechami i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
OrzechyOrzechy
6
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia7
Magazyn