Speedy Ravioli Bake
Przepis Speedy ravioli piec może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 425 kalorii, 22g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ravioli wypełnionych serem, liście bazylii, sos pomidorowy z grubego makaronu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Speedy Enchilada Bake, Ravioli Bake, oraz Piec Z Dwoma Sosami Ravioli.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. w 3-quart rondel lub 4-quart holenderski piekarnik, gotować ravioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
W tym samym rondlu wymieszaj sos do makaronu z bazylią. Gotować na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do całkowitego ogrzania. Wymieszać z gotowanym ravioli.
Wlać do ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
Posypać serem na wierzch.
Piec 10 minut lub aż sos jest bąbelkowy i ser topi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.