Specjalny makaron Granta Mardi Gras
Specjalny makaron Mardi Gras Granta może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 31 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól i mielony pieprz, papryka, czosnek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Specjalny makaron Granta Mardi Gras, Louisiana Mardi Gras Pasta, oraz Babeczki Mardi Gras dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj fettuccine i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Roztopić 1/2 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i wymieszać zieloną cebulę, grzyby, andouille kiełbasa aż grzyby zaczną uwalniać swój płyn, o 5 protokół. Mieszać w czosnek i pomidor, i gotować, często mieszając, aż czosnek jest pachnący, 3 minuty; mieszać w krewetki, i gotować i mieszać, aż krewetki są nieprzezroczyste i różowe, o 3 więcej minut.
Wlać białe wino i sok z cytryny i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 8 protokół.
Wlać śmietanę i gotować, aż krem zmniejszy się i zgęstnieje. Wymieszaj zieloną, czerwoną i żółtą paprykę.
Wrzucić około 2 łyżki pokrojonego w kostkę zimnego masła. Trzymając patelnię za uchwyt, zawirować sos na średnim ogniu, aż masło stopi się i włączone; powtórzyć kilka razy z 2 Więcej łyżek masła, aż wszystkie pozostałe masło jest włączone.
SOS wyjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Delikatnie wrzucić sos z gotowanym fettuccine służyć.