Specjalny Chleb Bananowy

Specjalny Chleb Bananowy
Specjalny chleb bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sodę oczyszczoną, banany, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Specjalny Chleb Z Orzechami Bananowymi, Rozjaśniony Specjalny Chleb Bananowy, oraz Super Specjalny Chleb Bananowy Na Dwa Sposoby.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Krem skrócenie i cukru do światła. Ubić jajka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
3
Przesiać razem mąkę, sól, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Dodać do mieszaniny skracającej i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
5
Dokładnie rozgnieść banany. Banany wymieszać do ciasta, a następnie wymieszać orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
6
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut do 1 godziny lub aż drewniany szpikulec włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty. Sprawdzaj drewnianym szaszłykiem co 15 minut po 45 minutach pieczenia. Gotowanie może potrwać do 65 do 70 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn