Special Edition Peanut Butter Cookies
Special Edition Peanut Butter Cookies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 16 centów za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, Czekoladowe kanapki z masłem orzechowym ... Edycja Króliczka, oraz Gotowana wołowina, kapusta i zupa ziemniaczana. Edycja specjalna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia to duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sodę wymieszać w misce.
Beat masło, masło orzechowe, brązowy cukier, i cukier biały razem w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie gładka. Ubić jajka, po jednym na raz, do mieszaniny masła, ubijając dobrze po każdym dodaniu, aż będą gładkie i kremowe.
Mieszaj owies z masłem do momentu włączenia. Wymieszać Kokosowe do mieszaniny masła, aż włączone; złożyć w chipsy czekoladowe. Mieszaj mieszaninę masła do mieszaniny mąki, aż ciasto będzie gładkie.
Rozwałkuj około 1 łyżki ciasta na ciastko w dłoniach i ułóż kulki na blasze do pieczenia około 2 cali od siebie. Naciśnij każdą kulkę widelcem pokrytym mąką, aby spłaszczyć ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 10 protokół. Schłodzić ciasteczka na blasze do pieczenia przez około 5 minut przed przeniesieniem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.