Karmelowy Krem Zawirowujący
Karmelowy krem wirowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać dip karmelowy, vanillan instant pudding mix, ciasto crescent rolls, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Karmel Jabłko Krem Ptysie, Karmelowo-Czekoladowe Ptysie Z Kremem, oraz Brandy-lody karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj patelnię muffin 12-cup sprayem nonstick (o smaku masła, jeśli jest dostępna) i odłóż na bok.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 12 na 9 cali. Jeśli używasz ciasta półksiężycowatego, szczyp go, aby uszczelnić perforowane szwy. Używając noża lub noża do pizzy, pokrój ciasto na 12 kwadratów.
Umieść każdy kwadrat ciasta w kubku muffinowym i wciśnij go do dołu i do góry wzdłuż boków kubka, aby utworzyć mały kubek ciasta.
Piec w piekarniku przez około 12 minut, aż się zarumieni.
Usuń i pozostaw do ostygnięcia.
Umieścić bitą polewę w dużej misce.
Dodaj pudding błyskawiczny mix. Mieszaj, aż będzie się mieszał, zagęszczał i równomiernie.
Dodać budyń czekoladowy w dollops, a następnie delikatnie zawirować do ubitej mieszaniny topping, tworząc efekt wirowania. Nie mieszać aż do uzyskania jednolitego roztworu.
Wyjąć kubki ciasta z patelni muffin i równomiernie rozprowadzić między nimi masę budyniową.
Skropić 1/2 łyżki karmelowego Dipu i użyć końca łyżki lub widelca, aby zawirować go do kremowej mieszaniny.
Podawać z jagodami, jeśli chcesz. Smacznego!