Pieczeń wieprzowa miodowo-musztardowa z boczkiem
Pieczeń wieprzowa z miodem i musztardą z boczkiem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1440 kalorii, 53g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz miód, koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Miodem I Musztardą, Pieczeń Wieprzowa Miodowo-Musztardowa, oraz Pikantna Pieczeń Wieprzowa Miodowo Musztardowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: szpagat kuchenny
Dla wieprzowiny: umieść stojak piekarnika w dolnej 1/3 piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce, dodać musztardę Dijon, musztarda pełnoziarnista, miód, czosnek, i rozmaryn i wymieszać razem, aż będzie gładka. Ułóż wieprzowinę w 9 na 13-calowej patelni do pieczenia i równomiernie rozprowadź mieszaninę musztardy na wieprzowinie. Zaczynając od 1 strony, ułóż kawałek boczku wzdłuż na wieprzowinie.
Połóż kolejny kawałek boczku na wieprzowinie, upewniając się, że lekko zachodzą na pierwszy kawałek. Kontynuuj z pozostałym boczkiem, aż wieprzowina będzie całkowicie pokryta boczkiem. Używając 3 kawałków Sznurka kuchennego, zabezpiecz boczek na miejscu. Piecz przez 1 godzinę. Przykryj patelnię, luźno, folią i piecz przez kolejne 10 do 20 minut, aż natychmiastowy termometr włożony do najgrubszej części wieprzowiny zarejestruje 160 stopni F.
Wyjmij patelnię z piekarnika i przenieś pieczeń na deskę do krojenia. Przykryj patelnię folią i pozostaw wieprzowinę na 20 minut.
Wyjąć sznurek kuchenny i pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/2 cala.
Do sałatki: w małej misce, ubij razem sok z cytryny i olej, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Rukolę położyć na dużym talerzu i skropić dressingiem. Ułóż na wierzchu plasterki wieprzowiny i podawaj.