Spareribs w stylu toskańskim z glazurą balsamiczną

Spareribs w stylu toskańskim z glazurą balsamiczną
Spareribs w stylu toskańskim z glazurą balsamiczną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 4,03 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1254 kalorii, 77g białka, oraz 101 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, pieprz, szałwia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane żeberka z polewą Cherry Cola, Grillowane żeberka z polewą Cherry Cola, oraz Słodko-kwaśne żeberka balsamiczne szkliwione.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć oliwę z oliwek, rozmaryn, sól koszerna, koper włoski, czarny pieprz, szałwia, tymianek, papryka, kruszony czerwony pieprz, kolendra i ziele angielskie. Pocierać pastę przypraw na całym żeberka i odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny lub przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
3
Ułóż żeberka na dużej, obramowanej blasze do pieczenia lub patelni, mięsisty bok do góry. Żeberka pieczemy przez 2 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Pędzel mięsisty stronie żeber z octem balsamicznym i broil 6 cali od ciepła, aż rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Odstawić na 5 minut, a następnie pokroić między żebra i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn