Spanolatkes

Spanolatkes
Spanolatkes to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 100 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pory, szpinak, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szpinak, Feta I Ziemniaki Latkes (Spanolatkes) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj szpinak i gotować, aż zwiędnie, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
3
Przenieść do durszlaka ustawić w dużej misce; przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 15 protokół. Wycisnąć nadmiar wilgoci; odstawić szpinak na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Tymczasem podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać pory, posypać 1/2 łyżeczki soli i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Dodaj szalotki i gotować 3 do 4 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
7
Ochłoń.
8
Ziemniaki obrać i zetrzeć na dużych otworach tarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
9
Przenieść do czystego ręcznika kuchennego, zebrać do woreczka i przekręcić zamknięte, a następnie wycisnąć nad zlewem, aby usunąć jak najwięcej płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
10
Przenieść do dużej miski; dodać mieszaninę por-scallion, szpinak, jajka, mąka, koperek, feta, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i wymieszać z rąk do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
KoperKoper
(Keebler)(Keebler)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Rozgrzać 1/2 cala oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F. praca partiami, miarka o 2 łyżki mieszanki ziemniaków do patelni dla każdego latke i spłaszczyć łopatką; smażyć na złoty kolor i gotowane przez, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
12
Osuszyć na ręcznikach papierowych. (Przywróć olej do 350 stopni F między partiami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Podawać z tzatziki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TzatzikiTzatziki
14
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia23
Magazyn