Spaghettini z sosem Checca
Spaghettini z sosem Checca może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 439 kalorii, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ser mozzarella, parmezan, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Spaghetti z sosem Checca, Warzywne klopsy Weroniki z sosem Checca, oraz Spaghettini w sosie różowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować makaron w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż al dente, miękkie, ale nadal twarde do ukąszenia, często mieszając, o 8 protokół.
W międzyczasie połącz kolejne 7 składników w robocie kuchennym. Pulsuj, aż pomidory zostaną grubo posiekane (nie puree).
Odcedzić makaron, rezerwując trochę wody z makaronu. Wrzucić makaron z mieszaniną pomidorów i świeżej mozzarelli w dużej misce.
Dodaj trochę wody z makaronu (około 1/4 szklanki), jeśli sos wygląda na suchy.