Spaghetti ze słodką papryką - - - Spaghetti con Sugo di Peperoni

Potrzebujesz bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie danie główne? Spaghetti ze słodką papryką - - - Spaghetti con Sugo di Peperoni może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Za 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 24g tłuszczu i w sumie 752 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka spaghetti, oliwy z oliwek, płatków chili i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Domowa kiełbasa ze słodką papryką - - - Salsicce fresche con Peperoni, Papryka z sosem czosnkowo-anchois / Peperoni con Bagna Cauda, oraz Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (Spaghetti po Kolumbijsku z kurczakiem).
Instrukcje
Na patelni o średnicy od 12 do 14 cali rozgrzej olej na średnim ogniu, aż do wędzenia.
Dodaj cebulę, paprykę, płatki chili i oregano i gotuj 8 do 10 minut, aż zmiękną.
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj 15 do 18 minut, aż pasta zmieni kolor na ciemniejszy.
Dodaj czerwone wino, zagotuj, następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 25 do 30 minut, uzupełniając patelnię wodą, po 1/4 szklanki na raz, aby utrzymać płynność zbliżoną do płynności ragu.
Zagotuj 6 litrów wody i dodaj 2 łyżki soli. Wrzuć spaghetti do wody i gotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż zabraknie 1 minuty al dente.
Odcedź spaghetti i wrzuć do mieszanki pieprzu i umieść patelnię na dużym ogniu. Gotuj spaghetti w papryce, aż będzie wyglądać jak dobre danie z makaronu, około 45 sekund.
Wlać do rozgrzanej miski i natychmiast podawać.