Spaghetti ze szpinakiem i pesto z orzechów włoskich
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti ze szpinakiem i pesto z orzecha włoskiego. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. 238 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pełnoziarnistego spaghetti, rodzynek, mięty i skórki cytrynowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 100%, to danie jest świetne. Spróbuj Spaghetti Squash Z Pesto Z Rukoli Orzechowej, Lasagne szpinakowa z pesto z orzecha włoskiego, oraz Tortellini ze szpinakowym Pesto orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Czosnek, orzechy włoskie, zioła, Skórka z cytryny i sok z odrobiną przypraw w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Spaghetti ugotować zgodnie z instrukcjami opakowania, a następnie odcedzić niewielką ilość wody do gotowania. Powrót na patelnię i wymieszać pesto, rodzynki i szpinak z odrobiną wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Podawać z mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, jeśli chcesz.