Spaghetti ze smażonymi kaparami i anchois

Spaghetti ze smażonymi kaparami i anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti ze smażonymi kaparami i anchois. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 759 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,23 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sardeli, kaparów nonpareil, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogniste Spaghetti z anchois, oliwkami i kaparami w sosie pomidorowym, Tortelloni z anchois i kaparami, oraz Białe anchois z daktylami i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać kapary i smażyć na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i pomarszczone, o 4 protokół. Odcedzić kapary i wyrzucić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Spaghetti ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż do al dente. Tymczasem, w moździerzu lub mini-procesor, połączyć anchois, czosnek i skórka z cytryny; funt lub proces do gęstej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z natką pietruszki, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, sokiem z cytryny, pokruszoną czerwoną papryką i smażonymi kaparami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Odcedzić spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj go do smażonej mieszanki kaparów, wrzuć do herbu i służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn