Spaghetti ze smażonymi kaparami i anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti ze smażonymi kaparami i anchois. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 759 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,23 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sardeli, kaparów nonpareil, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogniste Spaghetti z anchois, oliwkami i kaparami w sosie pomidorowym, Tortelloni z anchois i kaparami, oraz Białe anchois z daktylami i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż mieni się.
Dodać kapary i smażyć na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i pomarszczone, o 4 protokół. Odcedzić kapary i wyrzucić olej.
Spaghetti ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż do al dente. Tymczasem, w moździerzu lub mini-procesor, połączyć anchois, czosnek i skórka z cytryny; funt lub proces do gęstej pasty.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z natką pietruszki, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, sokiem z cytryny, pokruszoną czerwoną papryką i smażonymi kaparami.
Dodaj go do smażonej mieszanki kaparów, wrzuć do herbu i służyć.