Spaghetti ze smażonymi jajkami i Parmigiano-Reggiano

Spaghetti ze smażonymi jajkami i Parmigiano-Reggiano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Spaghetti z jajkami sadzonymi i Parmigiano-Reggiano. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz parmigiano-reggiano, spaghetti, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Spaghetti Squash z Parmigiano-Reggiano, Pieczone Spaghetti Squash z Parmigiano-Reggiano i olejem truflowym, oraz Jajecznica Z Suszonymi Pomidorami I Parmigiano Reggiano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spaghetti ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Spaghetti odcedzić, zachowując około 1/2 szklanki wody do gotowania. Spaghetti wrzucić do garnka i dodać około 1/3 szklanki wody do gotowania i 1/2 sera. Wrzucić, aż spaghetti jest pokryta i kremowy sos tworzy, dodając więcej wody do gotowania, jeśli to konieczne. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Spaghetti podzielić na poszczególne miski i posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj masło i zawirować do pokrycia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj rozmaryn i ciepła, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
6
Usunąć i wyrzucić rozmaryn. Crack jajka na patelni. Doprawić pozostałą solą i pieprzem. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i przykryj. Gotować, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal ciekłe, 2 do 3 protokół. Oddziel poszczególne jaja za pomocą szpatułki. Ułożyć jajko na każdym kopcu spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Posypać natką pietruszki (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
8
Podawać natychmiast, instruując gości, aby złamali żółtko i wrzucili jajko ze spaghetti.Wskazówka: można łatwo skalować ten przepis w dół do jednej porcji, jeśli jesteś na własną rękę na obiad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Waga KuchennaWaga Kuchenna
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn