Spaghetti z tuńczykiem, cytryną i bułką tartą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz tunan w wodzie, pietruszka, slivered oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis od Marthy Stewart ma 50 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Spaghetti cytrynowe z tuńczykiem i brokułami, Minimalny poniedziałek: Spaghetti z tuńczykiem, cytryną i koperkiem, oraz Spaghetti z anchois i bułką tartą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Tymczasem w robocie kuchennym pulsuj chleb i 1 łyżeczkę oleju, aż utworzą się grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Piekarnik
Garnek
2
Rozłóż na obranej blasze do pieczenia; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec do złotego, rzucając od czasu do czasu, 6 do 8 protokół.