Spaghetti Z Sosem Marinara
Spaghetti z sosem Marinara jest wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, pietruszki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spaghetti z sosem Marinara, Sos Marinara ze Spaghetti, oraz Spaghetti z sosem Marinara.
Instrukcje
W dużym rondlu połączyć pokrojone pomidory, pomidory pokrojone w kostkę, sos pomidorowy, mielony czosnek, cukier, pietruszka, czosnek w proszku, sól, oregano, bazylia i zmielony czarny pieprz.
W razie potrzeby dodaj kapary i pokruszoną czerwoną paprykę. Kryć się. Doprowadzić do wrzenia.
Opuść ciepło i gotuj na wolnym ogniu, z przykryciem, przez 45 do 60 minut.
Gdy zbliża się czas gotowania, w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj spaghetti aż do al dente.
Wrzucić spaghetti z gotowanym sosem.