Spaghetti z pyłkiem kopru włoskiego, pomarańczą, czosnkiem i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti z pyłkiem kopru włoskiego, pomarańczą, czosnkiem i miętą. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, liście mięty, spaghetti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pyłek kopru włoskiego smażony filet z pstrąga na pasternaku i puree z jabłek, Sztuczny makaron z domową konfiturą morelową z pyłkiem kopru włoskiego i werbeną cytrynową #FennelFriday, oraz Mięta, Koper i czosnek Naan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 3 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku z 1/4 szklanki soli koszernej i gotuj spaghetti do miękkości, ale nadal twarde. Mieszaj od czasu do czasu, szczególnie przy pierwszym dodaniu spaghetti.
Podczas gdy spaghetti wrze, roztopić masło na średnim ogniu na szerokiej patelni. Po rozpuszczeniu masła dodać czosnek i gotować przez minutę.
Po zakończeniu spaghetti odcedzić z garnka i dodać do patelni wraz z oliwą z oliwek, skórką pomarańczową, miętą i pyłkiem kopru włoskiego. Mieszaj, aż makaron zostanie dokładnie pokryty olejem i będzie bardzo pachnący.
Dodać sól do smaku i sok z cytryny, w razie potrzeby.