Spaghetti z pomidorami i olejem czosnkowo-bazyliowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti z pomidorami i olejem czosnkowo-bazyliowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 898 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, oliwę z oliwek, spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Czosnkowe spaghetti z cukinią z włoską kiełbasą z kurczaka, pomidorami, bazylią i pieczonymi ziemniakami, Spaghetti Squash z pomidorami i bazylią, oraz Spaghetti z krabem, pomidorkami koktajlowymi i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku gotuj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem w rondlu 1-quart, olej ciepła, czosnek, bazylia i pieprz płatki na małym ogniu 10 minut do zaparzenia smaku do oleju. Odcedź olej; utrzymuj olej w cieple. Odrzuć płatki czosnku, bazylii i pieprzu.
Ugotowane spaghetti odcedzić. Spaghetti włożyć do holenderskiego piekarnika; umieścić na średnim ogniu.
Dodaj pomidory; wrzuć do całkowitego ogrzania. Doprawić do smaku solą.
Podziel spaghetti na 2 pojedyncze miseczki do makaronu.
Każdą porcję skropić ciepłym olejem, posypać serem.