Spaghetti z pomarańczami, daktylami i anchois z " Pasta Modern
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać spaghetti z pomarańczy, daktyle, i anchois z 'Makaron Nowoczesny spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.26 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 703 kalorie, 17g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skórkę pomarańczową, grubo zmieloną bułkę tartą, daktyle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać daty można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Z Daktylami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghetti Cytrynowo-Awokado Z Krewetkami Z " Pasta Modern, Białe anchois z daktylami i kaparami, oraz Macerowane pomarańcze z daktylami i pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bułkę tartą umieścić na małej patelni na średnim ogniu, skropić 2 łyżkami oleju i ponownie grzać, często mieszając, aż będzie chrupiąca. Połóż je na ręczniku papierowym.
Gotuj makaron w osolonej wodzie przez 2 minuty mniej niż zaleca opakowanie.
Tymczasem na dużej patelni na bardzo małym ogniu powoli podgrzewaj ¼ szklanki (60 ml) oleju z anchois, naciskając drewnianą łyżką anchois, aż się rozpuszczą.
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Dodaj pastę pomidorową i daktyle i gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut.
Wrzucić makaron w sosie, aby zakończyć gotowanie, dodając trochę płynu do gotowania w razie potrzeby.
Makaron podajemy z bułką tartą i długimi paskami skórki pomarańczowej.